Hjem > Toppserien > Neste kamp

Neste kamp

Dommeren var grei nok. Gult kort til Hedda var overdrevent strengt, og vi gikk glipp av noen frispark, men i det store og det hele var hun grei nok. Banen var også bra. Stabæk Support var litt mer vulgære enn vanligvis, og de økte graviditetsreferansene med en fire-fem flaue vitser, men de var et godt bidrag til kampen. Stabæk gjorde bare én feil, da kommentatoren insisterte på at svært gravide Marie Knutsen fra tilskuerplass på Nadderud scoret for LSK Kvinner mot Linderud-Grei.* Å huske hva Stabæk-keeper Jon Knudsens søster heter er ikke lett, og det likner jo også (hun heter Mari Knudsen). Til og med Aftenposten (!) dekket kampen, om enn lett tåkete. Kampen var fotballmessig klart bedre enn Kolbotn-kampen, til og med vi spilte bedre – enda vi slapp inn 4 mål mer.

Alt var vår skyld. Når det er sagt, nok om det.

Dette er en av de kampene man glemmer så fort som mulig. Man gjør seg ferdig med dem og tenker framover.  Neste kamp er mot Kattem, som ser på seg selv som favoritter. Vi får se. Helt usannsynlig er det ikke etter denne kampen.

Det betyr ikke at vi ikke kan riste av oss dette og fortsette langt bedre enn vi har gjort hittil. At 2010 kom til å bli a bumpy ride var ikke noe nytt, men med 100% innstilling, kan vi få det til å ikke bli fullt så ille likevel. Vi kan spille så mye mer enn dette, og det har vi bevist mot Donn, Ørn og Arna-Bjørnar.

*= To feil, da. De glemte Ingrid Søndenå  programmet, og visste ikke nummeret på Benedicte Meløy Christensen (13). Begge står på hjemmesiden vår.

Reklamer
Kategorier:Toppserien
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: