Hjem > Media > QED

QED

Klubbene i Toppserien har fått liten medfart så lenge man kan skylde på NFF. På tross av stort sett dårlig mediedekning fra egne hjemmesider, liten lærdom fra arrangementer fra herrefotballen, manglende profiler og flere andre momenter, har stort sett NFF fått skylden. Det er enklest med en prügelknabe.

Likevel bør nok noe gjøres dersom kvinnefotballen skal tas alvorlig, og det er mer enn hva klubbene selv får til. I hvert fall i tulleavisen Dagbladet er dette ille. Vi siterer:

U20-VM for kvinner har også sine høydepunkt. Så befriende å høre.

Riktig underholdene ble det imidlertid først da stjernespiller Alexandra Popp knallet ballen i tverrliggeren fra sju meter. Ballen dalte i fin bue ut i feltet igjen, der dukket Jeonga Jeong opp og fanget ballen – med henda. (til da hadde kampen det kjedelige resultatet 4-1).

Tidenes mest åpenbare straffe? Nei, ikke det. Dommeren må ha blitt så paff at hun ikke fikk det med seg, men etter en konsultasjon hos linjedommeren, valgte hun tilslutt å peke på straffemerket. Som man ser av klippet her, tror den sørkoreanske synderen at ballen er over mål. Hun tar ballen fordi hun tror det er utspill fra keeper. I den situasjonen vinner hun ingenting på å ta ballen med hendene, upresset som hun er. Den sørkoreanske spilleren har åpenbart dummet eg ut, men journalisten tror faktisk i fullt alvor at dommeren er hjernedød.

Konklusjon: Dagbladet er så opptatt av å tekkes sine lesere at de går hur långt som helst for å dra historiene inn i et virrvarr av feiltolkninger, fordummende meninger og journalistikk som ville blitt avvist ved en hvilken som helst skoleavis med respekt for seg selv. Og ingen kan klandre dem, fordi de samme folka som høylytt klager over at muslimer ikke viser kvinner respekt, viser her respekt for kvinner ved å si at ingen damer eller bør spille fotball og så videre. Dagbladet leses av idioter, og skrives for idioter. Når Aftenposten ikke skriver om kvinner og VG ikke vet hva kvinnefotball er, er det mulig å jobbe med dem. Dagbladet er imidlertid en umulighet.

Reklamer
Kategorier:Media
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: