Hjem > Spillere, Toppserien > Vi fortsetter, men Lene er ute

Vi fortsetter, men Lene er ute

Kampen mot Donn var en kamp vi vant fordi vi var det beste laget. Ikke at det er en kamp det kommer til å bli skrevet store ord om, men vi vant på en halvdårlig dag. Det kan vi definitivt ta med oss i hardkjøruka som kommer. Akkurat som på hjemmebane, har vi en timinutters periode der vi kverner dem ned med tre mål. Derfra og ut er kampen over, og vi senker skuldrene litt for å tenke videre. Et litt teit baklengsmål får heller være. Det er lite trolig at målforskjell vil avgjøre denne serien, og gjør den det, taper vi for Stabæk likevel.

Samtidig som vi fortsetter, er Lene ferdig med sesongen sin. Washington Freedom, som egentlig ikke helt imponerte i sin sesong, kvalifiserte seg til sluttspillet etter å ha slått Atlanta Beat. Det fikk Atlanta Beat- og USAs landslagskeeper Hope Solo til å sende en kraftsalve om konspirasjonsteorier om WPS og baksnakking av spillere som de som ikke har fulgt med i søramerikansk eller til nød italiensk klubbfotball (for menn) ville ha blitt noe sjokkert over.

Washington snek seg dermed foran Sky Blue, som i fjor snek seg såvidt med til sluttspillet og vant hele greia. Washington Freedom kom dermed til første semifinale, der det ble tap for Philadelphia Independents. Lene ble dermed stående med fire mål på 19 (av 24) kamper, og kom dermed på andreplass for Washington Freedom, som fikk 12 av de 30 (!) målene sine scoret av Abby Wambach.

Så da er det bare å håpe at verdens blideste sørlending gjør et regnestykke og kommer fram til at av og til er en pluss en lik Røa. I en liga der de blir stadig mer desperate etter nye spillere for å holde de kortsiktige løsningene ved like, der en haug med internasjonale stjerner har trukket seg fra hele dansen, der flere og flere spillere gjør som Stensland og Schelin og ikke drar over, der den engelske superligaen gir proffkontrakter, som dermed hindrer engelske spillere i å kunne dra til WPS,  der det ikke finnes en eneste tysker, og ligaen dermed aldri helt er verdens beste, der to lag har klappet sammen, og det spøker for flere andre, der Hope Solo spiller, der kan det da ikke være store framtiden?

Kom tilbake, Lene. Du vet du vil. Vi vil i hvert fall.

Reklamer
Kategorier:Spillere, Toppserien
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: