Hjem > Cupen > Ørnefall

Ørnefall

Akkurat som kongeørnen de en gang symboliserte (nå er det av en eller annen grunn amerikansk havørn), er Tronheims-Ørn stolt, farlig, tapper og majestetisk. Og utrydningstruet.

På hjemmesidene sine rapporterer Tronheims-Ørn at de avlyser cupbussen til Oslo på grunn av manglende interesse. Det er ikke til å tro. Trøndere som midt i den begynnende julestria ikke kunne unne seg en shoppingtur (eller hva motivene må være?) til Oslo og slenge innom Telenor Arena mellom slagene. Trøndere ikke kunne unne seg å være med på en historisk begivenhet – at Trondheims-Ørn går over i historiebøkene som det mestvinnende cuplaget siden cupen ble spilt over hele Norge – uansett kjønn. Trøndere velger bort å stolt kunne si (om med kreativ gjenfortelling) at de var med når dette unge underdog-laget kjempet seg fram til finale mot alle, og da mener jeg alle, odds. Ikke siden Medkila kranglet seg til finalen i 2003 har det vært en større overraskelse i cupfinalen. Knapt før heller.

Om det er manglende interesse for et lag utenom Rosenborg, generell skepsis mot hovedstaden, null interesse for fotball om det ikke spilles av menn (helst med bart eller balletak) eller generell latskap skal jeg ikke spekulere i. Det er imidlertid helt klart at det er en skam overfor en av fotball-Norges største helter. Dette holder rett og slett ikke. Man kan undre seg om ørnene fotjener en bedre by.

Reklamer
Kategorier:Cupen
  1. Andreas Kolle
    november 10, 2010, kl. 17:15

    Det kan det være. Men det er mer klønete, og det er lite trolig at med et OK tilsug på, tør man håpe, 2000 personer, at en buss arrangert av ørnene burde ha blitt full.

  2. november 10, 2010, kl. 16:58

    Men grunnen til den manglende interessen for å kjøre til Oslo i buss, er selvsagt at det er nesten like billig å fly.

  1. november 9, 2010, kl. 16:20

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: