Hjem > Toppserien > Klok av skade

Klok av skade

Jeg åpnet bittelitt for at Klepp kunne vinne over LSK og enda mindre for at Ørn kunne få til noe. Men ellers bommet jeg kraftig. Foran siste runde i trekampersuken skal jeg klokelig holde munn.

Særlig fordi alt virker jevnt. Kattem kan vinne over LSK, Amazon kan spille uavgjort mot Røa, Trondheims-Ørn kan rote bort poeng mot Linderud-Grei, Medkila – nei, den er for drøy – Medkila taper mot Kolbotn, Klepp kan spille uavgjort mot Sandviken og Arna-Bjørnar – Stabæk er det umulig å bli klok på.

Hvordan er så skadesituasjonen?

 • Amazon Grimstad rapporterer ikke om skader på andre enn Gro Ingvaldsen, Ida Konradsen og Stine Syvertsen. Men disse har vært skadet hittil, så det er gamle nyheter. Elise Richardsen kom tilbake mot Stabæk.
 • Arna-Bjørnar rapporterer ikke om skader. Dessverre betyr det ikke at de ikke har skader, men at de ikke rapporterer om det. Imidlertid er det grunn til å tro at de ikke har skader.
 • Kattem har Lene Langås, Annette Hermann, Rikke Storrø, Mathea Hovde og Anna Bettina Langlo Jevne ute med skade, men av disse har ingen spilt hittil i år. At de gjør det så bra som de gjør det uten Hermann på topp sier en del.
 • Klepp stiller uten Maria Thorirsdottir, men har ellers et fullt lag. De måtte greie seg uten henne mot LSK, så de må leve med favorittstempelet mot Sandviken.
 • Kolbotn har mistet troen på hjemmesider, men Isaksen og Liane, som ikke spilte mot Linderud-Grei, kom innpå mot Trondheims-Ørn. Stavne er fortsatt usikker.
 • Linderud-Grei har fortsatt Nina Thorne skadet, i hvert fall har vi ikke fått andre indikasjoner. Men Linderud-Grei er dessverre trege med oppdateringer.
 • LSK Kvinner rapporterer om skade på Eli Gulbrandsen, Isabell Herlovsen og Mia Skoglund, i tillegg til at Ingrid Bruserud, Mari Knudsen og Dorte Dalum fortsatt er ute. Litt synd, for et toppet LSK kunne ha vært ganske giftig. Ikke til forkleinelse av erstatterne, særlig Nora Gjøen virker å ha et killerinstinkt.
 • Medkila har ikke rapporter om skader. Det var heller ingen stygge situasjoner mot Røa, så det er trolig at de har fullt lag.
 • Røa har altså skade på Marthe Braavold Johansen, og Siri Nordby og Guro Knutsen Mienna var småskadde.  Begge virker klare for å spille, men det er fortsatt usikkerhet.
 • Sandviken har ikke rapportert om skader, men de oppdaterer dessverre ikke så ofte som tidligere. Kine Tonning var den viktigste spilleren som var rapportert skadet. Muligens fortsatt skadet.
 • Stabæk har den samme sykestuen som tidligere, med Klaveness, Rybäck, Dekkerhus, Pape, Akerhaugen og Sæthre ute. Det har gått sådär hittil.
 • Trondheims-Ørn har ikke oppdateringer i det hele tatt, men oss bekjent er det ingen skader å snakke om der heller.
Reklamer
Kategorier:Toppserien Stikkord:
 1. frans fransen
  mai 3, 2011, kl. 09:23

  Egentlig bare at du ikke hadde kommentert siste serierunde. Blir avhengig!! 🙂
  Men nå erden der ser jeg.

 2. Andreas Kolle
  mai 3, 2011, kl. 05:14

  Egentlig ikke, hva tenkte du på?

 3. frans fransen
  mai 2, 2011, kl. 21:53

  Er dynamiteblogg også rammet av besparelser? 🙂

 1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: