Månedens innsats

Problemet med å kåre Månedens dummeste innsats er at man må finne en innsats selv når det ikke er stort å utsette. Det blir for dumt. Derfor vil «Månedens innsats» midlertidig legges vekk i påvente av et bedre alternativ.

Reklamer
 1. Andreas Kolle
  januar 7, 2010, kl. 11:19

  I så fall (og uansett) oppdater hjemmesiden deres!
  http://www.donn.no/index.php?show=545&expand=8,186,545

 2. Nils
  januar 7, 2010, kl. 11:02

  Hildegunn skrives iflg informerte kilder vistnok slik.
  Vanja Stefanovic er en god spiller det vet vi, ikke i Lene klassen med allikvel.

 3. Andreas Kolle
  januar 6, 2010, kl. 23:27

  Joa, jeg kjenner godt til Hilde Gunn (to ord, ellers blir det vel en stakkars kvinne med en saks i magen), men som med også dyktige Guro Pettersen (Fløya), er det ikke alltid like lett å forsvare plass i målet som J17. Godt å høre at dere ikke er avhengige av å få lån av Cultendiva, som tydeligvis heller støtter et tapsprosjekt.

  Dere skal ellers ha takk for at dere satser – slikt liker vi i en serie med altfor mange floskler om beskjedenhet og en kamp av gangen. Også bonus til Linderud/Grei, som forventer at de skal banke Kolbotn. Men samtidig må det sies at det er litt vanskelig å bli klok på noen som har fire ikke-EU-baserte utlendinger, og bare én av dem i forsvar.

  Takk også for koselig kompliment. Røa er klubben med de hyggeligste folka såvidt jeg vet (men så har vi ikke møtt dere ennå), men dette er bare en selvstendig side for fans av Røa. Røa Dynamite Girls ler ikke av noen. Det vil si, nesten ingen:

  Lykke til, gjør mine ord til skamme og vis frem Vanja Stefanovic til et spent publikum. Og dere blir neppe de eneste som vinner denne – det er et tidsspørsmål før NFF, Stabæk eller jeg selv vinner den.

  -AK

  PS: Jeg slang like godt på en «Hederlig omtale» også.

 4. Nils
  januar 5, 2010, kl. 23:08

  På vegne av Donn tusen takk. Bare for å korrigere deg ørlite. Vi er IKKE avhengig av lån/støtte for å overleve. Men vi vil gjerne ha det, det vil gjøre alt så mye lettere. Jada vi har » hårete» mål. Mulig vi driter oss loddrett ut, men heller det enn å ikke prøve. Vedr navn. Vedr navn. Jada vi har prøvd oss både på den ene og den andre. Til nå ingen napp, men uten å spørre får du ikke noe. Så får vi leve med at Norges beste dameklubb og med de hyggligste folka ler litt av oss.

  Ps det er vel nesten bare dere og et par andre som ikke har prøvd å få tak i serberen vår. Hun er viktig for oss, og i vår målestokk en fryktelig god fotballspiller.
  Hildegunn Olsen vår kepper i denne sesongen er J17/J19 landslagskeeper, eller hun har iallefall noen kamper der i år.

 1. mai 17, 2011, kl. 09:47

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: